Kabri kantoorefficiency dankt haar naam aan de twee oprichters: de heren Kambier en van de Brink. Opgericht 27 februari 1950 en gevestigd aan de Coehoornsingel 28 te Zutphen. In de eerste jaren leverden wij voornamelijk carbonpapier en machinelinten. Vandaag de dag leveren we een groot assortiment kantoorproducten, ergonomische hulpmiddelen en meubilair.

Kabri maakt mensen vitaal

Kantoordagen worden veelal zittend doorgebracht. Niet erg goed voor de gezondheid, productiviteit en vitaliteit. Afwisseling in houding en beweging is veel beter. We zien daarom steeds vaker zit-sta bureaus, bureaufietsen en andere dynamische zitoplossingen toegevoegd worden aan het meubilair. De keuze van kantoormeubilair is zeer bepalend voor de productiviteit. Kabri adviseert je graag voor het beste resultaat.

Kabri maakt werken comfortabel

Werknemers brengen een groot deel van hun leven op de werkvloer door. Wel zo fijn als de dagelijkse werkzaamheden dan in een aangename omgeving plaatsvinden. Een comfortabele en aangename kantoorinrichting heeft positieve invloed op de prestaties en op het werkplezier. Zo gaat de productiviteit en tevredenheid omhoog. Bezuinig daarom nooit op comfort. Wij laten je graag zien wat beter comfort voor jouw organisatie zal betekenen. Ook als het budget niet heel groot is.

Wil je ook een vitale en comfortabele kantooromgeving voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op en wij inspireren je graag.

Werkplek Ergonomie - Kabri Zutphen

Vragen?

Voor vragen over de producten of onze dienstverlening kun je onderstaand formulier gebruiken.