Kabri kantoorefficiency dankt haar naam aan de twee oprichters: de heren Kambier en van de Brink. Opgericht 27 februari 1950 te Lochem en vervolgens op 16 december 1951 gestart op de Coehoornsingel 28 te Zutphen. Men is begonnen met carbonpapier en machine linten. De zaak is later overgenomen door de heer Herman Aalpol, toen werkzaam als boekhouder.

Kabri was zijn tijd ver vooruit met een landelijke dekking met vier vertegenwoordigers door heel Nederland! Vandaag de dag staat Rob Aalpol (zoon van Herman) aan het roer die samen met het deskundige Kabri Team u graag verder adviseren en uw organisatie ontzorgen op het gebied van alles in en om de kantooromgeving.

Werkplek Ergonomie - Kabri Zutphen

Werkplek Ergonomie door Kabri

Steeds meer werk vindt plaats achter de computer. Het is inmiddels algemeen bekend dat wie gedurende langere tijd ononderbroken achter een computer zit, op den duur lichamelijke klachten kan krijgen. Om dat te voorkomen is een ergonomisch ingerichte werkplek erg belangrijk. Maar met goed meubilair alleen bent u er nog niet, u moet het ook goed gebruiken. Kabri Kantoorefficiency kan u hier verder in adviseren.

Denk hierbij aan de volgende producten:

  • Ergonomische bureaustoelen (bv met lendesteun, verstelbare armleuningen en schuifzitting)
  • Sta-zit werkplekken
  • Dockingstations / laptophouders
  • Voetensteunen
  • Toetsenborden en muizen

Vragen?

Voor vragen over de producten of onze dienstverlening kunt u onderstaand formulier gebruiken.